SEO

gevonden worden in Google

Gevonden worden! Als je een website heeft wil je juiste bezoekers op jouw website, daarom is een goede vindbaarheid van je website door hoog te scoren in Google essentieel.
Met een marktaandeel van 93% is Google veruit de meest gebruikte zoekmachine. Wij optimaliseren je nieuwe website voor Google, stellen Google Analytics voor je in en integreren de populaire ‘SEO Yoast plug-in’ waardoor je goed wordt gevonden in Google!

Zoekmachineoptimalisatie

Een mooie website is één ding, maar als je niet gevonden wordt heb je daar niks aan. Zo zijn er een aantal richtlijnen waar een website aan moet voldoen, wil deze goed scoren in Google. Dit begint al met de opbouw van de website. Al onze professionele designs beschikken over de laatste HTML 5 en CSS3 techniek, wat momenteel de nieuwste techniek is. Daarnaast hebben wij het voordeel dat wij werken met een Open Source CMS, waardoor er geregeld updates plaatsvinden en u telkens over het nieuwste CMS beschikt. In het gekozen design zullen wij een aantal belangrijke zoekmachine optimalisatie plugins installeren die ervoor zorgen, mits ze consequent worden gebruikt, dat je website het goed doet in Google. We zullen je uitleggen hoe je deze plugins het beste kunt gebruiken, waardoor ook de nieuwe content op een goede manier geplaatst kan worden. Daarnaast geven wij je een aantal tips waarmee je de website zoekmachinetechnisch kunt verbeteren.

Wil je dat wij al deze zaken voor je uit handen nemen, of wil je dat wij extra maatregelen nemen zodat de website nog beter gevonden wordt? Dan kunnen wij je het zoekmachine+ pakket aanbieden. Wij zullen dit dan meenemen in een vrijblijvende offerte op maat.

Online marketing

Indien gewenst kunnen wij voor je een Google account aanmaken en Google Analytics installeren op je website. Met Google Analytics kun je alle bezoekersactiviteit meten op je website. Hoeveel bezoekers er per dag zijn geweest, hoelang ze er zijn geweest, welke pagina’s ze hebben bezocht enz.

Als dat nog niet het gewenste resultaat heeft of je wilt meer bezoekers op je website genereren, dan kun je een Google Adwords account aanmaken. Hiermee kun je zelfstandig advertentiecampagnes opzetten voor je website met een vooraf bepaald budget. Wilt je dat wij dit voor je uit handen nemen? Ook dit is mogelijk, informeer je eens naar de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.